VT_bildspel4 VT_bildspel16 grand lodge_interior Lodge växthus Irland vallmo och växthus Vansta grand lodge

Hartley Botanic

Vansta Ceder greenhouse

Vansta Linnéus

Kallbänkar & odlingsskåp

Hartley Contemporary

Världens vackraste växthus

Vansta Trädgård representerar några av världens främsta tillverkare av hus i glas. Våra viktorianska växthus räknas till världens vackraste och lämnar ingen oberörd. Med sin oöverträffade och tidlösa design blir dessa engelska växthus garanterat ett smycke i trädgården. Våra aluminiumväxthus tillverkas av engelska Hartley Botanic som med sin oslagbara prestanda och är kända över hela världen. Vi erbjuder också växthus i trä i en rad modeller och storlekar eller traditionella växthus i cederträ. Oavsett kan Vansta Trädgård skapa ditt orangeri för generationer framåt.

Exklusiva växthus och orangerier
Vansta är ledande i Skandinavien på engelska växthus och växthus i engelsk stil.  Söker du ett orangeri eller vinterträdgård har vi näst intill obegränsade möjligheter. Våra skräddarsydda hus passar väl in i trädgårdar och parker av det större formatet och våra standardmodeller i den mindre villaträdgården.  För dig som planerar att köpa växthus erbjuder Vansta Trädgård standardstorlekar från 8-50 kvm med marknadens bästa snö- och vindlast och helt fria från invändiga stöttor och stag. Söker du Attefallshus  eller friggebod har vi färdiga modeller. Vansta har helt enkelt de bästa växthus som kan köpas för pengar!

Växthustillbehör

Vi har ett komplett sortiment av växthustillbehör; golvgaller, växthusbelysning och skuggardiner gör ditt gröna rum oemotståndligt och skapar perfekta förutsättningar för din odling. Planteringsbord, kallbänkar och mellanväggar kan användas till flera funktioner och tillverkas med samma, kunskap, känsla och kvalitet som ditt övriga växthus. Vill du erbjuder vi och våra duktiga hantverkare nyckelfärdigt växthus!

Skall du köpa växthus och letar efter det bästa? Då är du välkommen att kontakta oss via mail till info@vanstaträdgård.se eller genom att ringa (+46) 08 - 520 274 80


Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se