Lodge_660x460_3

Om Vansta Trädgård

 

Vansta Trädgård ger trädgårdsälskare i hela Skandinavien det bästa från den engelska trädgårdsvärlden. En tradition som står för vacker klassisk form och funktionalitet skapad med ny teknik. Vansta Trädgård håller en hög servicenivå och vi är lyhörda för våra kunders önskemål och visioner.


2004 började vi marknadsföra och sälja engelska Hartley Botanics exklusiva viktorianska växthus. Sedan starten har efterfrågan på engelska kvalitetsprodukter för trädgårdens alla behov väsentligt ökat och vårt sortiment har blivit ännu större. Vansta Trädgård representerar i dagsläget ett tiotal etablerade exklusiva varumärken, de flesta från England.

Vår egen trädgård ligger på Södertörn 4,5 mil söder om Stockholm och är på ca 65 000 m2. Här finns uråldriga ekar, bergsknallar, en underbar gammal köksträdgård, en äldre parkdel, ängar, björkdungar och en angränsande våtmark med en större damm. Våra får betar av gräs och sly i den gamla parken. Runt vårt visningsväxthus har vi nyligen anlagt en terrasserad rosenträdgård med rosor från David Austin i England. Ett ytterligare visningsväxthus i cederträ från Gabriel Ash ska uppföras i år. Vi fyller ständigt på vårt blivande arboretum där de gamla nordiska träden nu ska få mer exotiskt sällskap. Läs mer i Berenikes blogg I Vanstas trädgård
Läs mer


Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se