GrandLodge_660x460

Om Hartley Botanic

Vare sig man söker ett större växthus eller ett litet hobbyväxthus är Hartley Botanic överlägset alla andra tillverkare, när det gäller såväl prestanda som design. Hartley har snart åttio års erfarenhet av växthustillverkning och exporterar till nöjda kunder över hela världen. Med närapå överdimensionerad konstruktion i stomme och profiler, allt tillverkat i BS1474 aluminium, är det ett elegant och superstarkt växthus. Konstruktionen tål därför kraftig blåst och stora snömängder. Det är kännetecknet på ett Hartley Botanic. Jämför gärna!


Med ett Hartley växthus får du ett glashus helt fritt från invändiga stöttor och balkar, som annars måste finnas om konstruktionen i sig inte är tillräckligt bärande. Här förekommer inte heller någon kontakt mellan glas och metall. Varje enskilt glas i ett växthus från Hartley ligger innefattad med gummi i en ram som är en del av den bärande konstruktionen. Vikten fördelas därför så att inga synliga balkar eller stag behövs. På ett Hartley växthus finns det heller inga stora glasdelar som kamoufleras med utanpåliggande fuskspröjs, inte heller glas som går omlott och skapar oönskade fickor där smuts och alger kan samlas.


Hartley erbjuder markandens bästa snö- och vindlast inom enkelglasade växthus. Nogranna mätningar har säkerställt att man säkert och tryggt kan leverera växthus också till de mest utsatta platser. Ladda ner vår tekniska specifikationer nedan.


Hartley är dessutom ensamma om ett robust tänk när det gäller fundament och förstår att prestandan i ditt växthus börjar 40 cm under mark. Man förankrar byggnaden ända ner i betongsockeln, extremt tillförlitligt.


Alla växthus är unika och tillverkas på beställning, med stora valmöjligheter gällande antal fönster och dörrar, färg och inredning. Ett hus kan vara en av våra standardmodeller eller ett speciellt utformat. Du har ett antal standardfärger att välja på men kan välja i princip vilken färg du vill från den engelska RAL-skalan. Med sin höga tak- och vägghöjd erbjuder Hartley ett helt underbart rum för både växter och människor.


Se hela Hartley Botanics utbud här
Läs mer


Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se