VT_bildspel13 VT_bildspel17

Balustrader & räcken

Kolonner & pelare

Till trädgården

Fontäner & dammar

Sten för hus & trädgård

Haddonstone tillverkar unika produkter till fastighet och trädgård tillverkas i gjuten kalksten, åldras med vacker patina och ger glädje i många generationer framåt. Hos Haddonstone hittar du balustrader, kolonner & pelare, fönsterinfattningar, kornischer och mycket annat till din fastighet, skapade i ljus frostsäker kalkstensmassa. Kontakta oss för komplett ritningsservice för ditt unika byggprojekt.

Fontäner i sten
Ska du bygga fontän har vi ett antal nyckelfärdiga fontäner i skiftande storlek. Vansta och tillhandahåller ritningar och anvisningar för din anläggare. Många av Haddonstones stora fontäner i sten är självcirkulerande och där finns ett enormt utbud av dammar, väggfontäner och mittstycken.
  

Trädgårdsdekoration

Vill du kan du en viktoriansk trädgård i nutid med exklusiva krukor, utsirade trädgårdsbänkar, trädgårdsfontän, fantastiska statyer eller en pergola i sten. Former från klassisk engelsk viktoriansk trädgård gör sig lika bra på lite större ytor och till större fastigheter som att bli ett blickfång i en intim mindre trädgård.


Haddonstones utbud är enormt och produkterna förgyller ditt uterum, växthus, trädgård eller inomhus i ditt hem. Se hela sortimentet på Haddonstones egen hemsida. du hittar också en del produkter direkt i vår webbshop Vansta Selected.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail till info@vanstatradgard.se eller genom att ringa (+46) 08 - 520 274 80 om du har frågor.
Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se