VOS3 interor_vansta_orangeri Vansta Loggia VOS4 olivgreen Namnlöst-2 gradenhouse

Vansta Classic


Vansta Orangery Solutions

Vansta Loggia & pergolas

Vansta Futura


Vansta Extended

Orangerier & vinterträdgårdar

Vinterträdgårdar, orangerier och exklusiva uterum från Vansta Trädgård är alla unika. Vi är specialiserade på vinterträdgårdar och orangerier i engelsk stil men erbjuder också det modernaste inom arkitektur i glas. Din vinterträdgård är alltid arkitektritad och kan kopplas till den befintliga fastigheten eller byggas fristående. Vi ritar ett inglasat uterum efter dina förutsättningar både vad gäller prestanda och design.

Arkitektritade vinterträdgårdar & uterum i trä
Med Vansta Orangery Solutions kan du få marknadens mest exklusiv vinterträdgård i trä med snickerier och frästa lister. Fantastiska takfotslister och ornament som alltid byggs i målat förstklassigt ädelträ och täcks utvändigt med pulverlackerade och profilerade aluminiumlister. Det finns möjlighet att välja 3-glasfönster, frästa tappade lister och andra vackra detaljer till din vinterträdgård. Vår modell Lady A kan vara ett bra alternativ för dig som söker ett Attefallshus eller friggebod.

Orangerier i vinterisolerad aluminium
Med Vansta Classic få ett klassiskt orangeri i aluminium med massor av vackra detaljer men fortfarande modern prestanda Söker du en mer nutida design finns vår Vansta Futura. Vi levererar endast produkter av högsta kvalité med nyckelfärdig vinterträdgård lösning från ritning till färdig byggnad. Hög servicenivå från planering och ritning fram till det färdiga exklusiva resultatet är vår ledstjärna och Vansta Trädgård har 100% nöjda kunder.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss genom mail till info@vanstaträdgård.se eller ring (+46) 08 - 520 274 80


Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se