Vansta_stora wäsby grind moongate rosor_tegel tegelmurar_vansta

Marktegel

Murtegel

Orangerigolv

Design, anläggning & bygg

Kalksten

Anläggning, sten & tegel

För dig som har med högre ambitioner med din trädgård eller park kan Vansta Trädgård erbjuda helhetslösning på både trädgårdsdesign och anläggning. Vi är extra duktiga på den klassiska trädgårdens design och naturligtvis också den engelska trädgården. Våra anläggare, stensättare och murare är mycket skickliga och vi arbetar helst med utvalda naturmaterial med många egna agenturer på både marktegel, murtegel, skiffer och kalksten. Vårt åtagande är komplett och alltid med dedicerad projektledning, uppföljning och redovisning.


För dig som vill ha hjälp med grundläggning, murarbete och golv för ditt växthus eller ditt orangeri kan Vansta vara en komplett partner. Vi bygger de flesta av våra egna kunders fundament och har stor erfarenhet i anläggning av växthus och orangerier. Ventilations galler, markförberedelse, fantastiska golvmaterial och glaserat tegel hittar du hos Vansta Trädgård.

Vansta trädgård har ett unikt sortiment av marktegel, alla frostsäkra och de flesta körbara. Våra marktegel tillverkas i Danmark och Tjeckien med hantverksmässiga metoder och finns i ett flertal storlekar och färger. Vi har också Haddonstones orangerigolv, ett golv i gjuten kalksten med fantastisk finish. Du hittar också kalksten och keramiska plattor för ditt växthus eller orangeri.

Vansta Trädgård AB

Showroom & kontor Rörstrandsgatan 44, 113 41 Stockholm,
Org nr 556998-1367
tel.+46852027480
info@vanstatradgard.se